Handlieren

 

Veilig hijsen en trekken met Goliath handlieren

 

De Goliath handlieren zijn van Europees fabricaat, hebben - met uitzondering van de treklieren - een CE-keurmerk (EN13157-A1) en zijn geschikt om op een gemakkelijke en veilige manier een last te hijsen of te trekken.

De hijslieren zijn leverbaar met een staalkabel met een koper geklemde rvs puntkous en eventueel voorzien van een ooghaak.

De handlieren zijn leverbaar in rvs en verzinkt, met staalkabel of band.

Typen lieren:

CS lieren: klein compact type hijslier. Kleur zwart; kataforese laklaag, die zorgt voor een anti-roest bescherming. Zelfremmende lier met wormwiel, waardoor geen ratelend geluid bij hijsen of dalen. Ideaal voor korte hijshoogte van enkele meters. Men hoeft weinig kracht te zetten op de zwengel. Ook mogelijk met afneembare zwengel (typen MD). Als montage mogelijkheid een grondplaat aan onder- en achterzijde. Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen van 100 kg en 200 kg max. hijsvermogen.

TPV lieren: zware robuuste zelfremmende lier. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen van 325 kg, 500 kg en 560 kg max. hijsvermogen. Met vaste zwengel (TPV-900 en TPV-1200) of afneembare zwengel (TPV-1600).

TA lieren:  variant van de TPV-serie. Met montageplaat aan de zijkant. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen van 325 kg en 500 kg max. hijsvermogen.

TS boottrailer lieren: moderne trailerlier met band + haak en afneembare zwengel. Voorzien van zwarte kunststof kap. Speciaal ontworpen voor de watersport toepassingen. Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen van 700 kg t/m 3.000 kg max. trekvermogen.

Rvs/Inox hijslieren AFD:  zelfremmende handlier van Rvs/Inox AISI-316L. Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen van 80 kg t/m 490 kg max. hijsvermogen.

Verzinkte hijslieren AFD: zelfremmende handlier. Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen van 80 kg t/m 650 kg max. hijsvermogen.

Verzinkte treklieren: met palvergrendeling. Omdat deze lier niet zelfremmend is, alleen te gebruiken om een last te trekken. Deze treklier valt, evenals alle andere treklieren, niet onder het CE-keurmerk. Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen van 470 kg t/m 900 kg max. trekvermogen.

 

Alle handlieren zijn uit voorraad leverbaar.

 

Pagina 1 van 2